Бившият футболист, директор и треньор на Милан Леонардо се завърна

...
Бившият футболист, директор и треньор на Милан Леонардо се завърна
Коментари Харесай

Официално: Леонардо се завърна в Милан

Бившият футболист, шеф и треньор на Милан Леонардо се завърна в гранда от Милано. На него ще бъде поверена цялата спортно-техническа работа в клуба. Завръщането му ентусиазира почитателите на “росонерите”, имайки поради богатия му опит на интернационално равнище, който сигурно ще му помогне да възроди 7-кратния притежател на Шампионска лига.

OFFICIAL: Leonardo has returned to Milan as a director in the technical area of the club. He returns to the club after nearly 10 years. pic.twitter.com/1xscTWvr5i
— TheMilanBible (@TheMilanBible) 25 юли 2018 година
Името на Леонардо е от историческо значение за Милан. Като футболист и началник Лео оказва помощ на Милан да реализира някои от най-големите си триумфи. Неговата случка в Милан стартира още като футболист през далечната 1997. Остава в тима на “росонерите” в продължение на 5 сезона. Печели 16-ото Скудето в историята на Милан, както и Купата на Италия. С фланелката на “росонерите” записва 124 срещи, в които осъществя 30 попадения. След това Леонардо се посвещава на управителна работа в клуба. През юни 2009 става треньор на отбора, замествайки Карло Анчелоти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР