Бившият футболист Даниел Златков започна с победа своята ММА кариера.

...
Бившият футболист Даниел Златков започна с победа своята ММА кариера.
Коментари Харесай

Дани Златков BG Роналдо напълнил гащите от футболист на ЦСКА 1948

Бившият футболист Даниел Златков стартира с победа своята ММА кариера. Българския Роналдо, както е известен ритнитопковецът у нас, отупа водещия на чалга малкия екран „ Планета ” Атанас Михайлов, видя HotArena.

След седмици звук и закани от двете страни мачът бе на косъм да пропадне, защото часове по-рано Наско се бе отказал поради болест. Един от първите мераклии да се изправи против Дани Златков се оказа настоящ футболист – нападателят Петко Петков от аматьорския ЦСКА 1948. Само че Роналдо от Гоце Делчев напълнил гащите и отказал, с цел да не го създадат за смях още в първия му мач.

Не е инцидентно, че въпросният Петко е напирал да излезе на галавечерта в зала „ Арена Армеец ”. Освен че е футболист, 28-годишният бабанка от Монтана се явява още кикбоксьор и фитнес инструктор. Има седем борби във версия К-1, издадоха близки до Пецата. С растеж от 184 см и съвсем 100 кила тегло той е като терминатор на футболния терен спрямо останалите играчи. В офанзива носи по двама-трима съперници на тил без проблем и постоянно къса мрежите в трета лига. Тази есен заби 16 гола за някогашния си отбор „ Рилски състезател ”, а през пролетта ще продължи с екипа на ЦСКА 1948 във „ В ” група. В предишното има значително футболни мачове на професионално равнище, само че в последните години е дилетант, с цел да може да върти персонален бизнес. Покрай личната си фитнес зала заработвал пари и като охранител на частни събития.

Заради драмите със противниците на Дани Златков в деня на мача, Петко се свързал с уредниците и изискал да се бие с новоизлюпения ММА войник. На фона на него Наско Михайлов наподобява като вейка. Като схванал каква скала ще излезе против него, Роналдо подвил опашка. 
„ Дани Златков трябваше наложително да стартира с триумф. След целия този пиар, в случай че го бяха напердашили, щеше да стане за срам и да се откаже още след първия си мач ”, обясниха хора от ММА средите.

Така цесекарят Петко Петков бил изрично отсечен , а вместо разболелия се Наско на пожар беше привикан артистът Ивайло Захариев, станал известен преди време в мафиотския сериал „ Под прикритие ”. Само че и заместникът се оплака от контузия в последния миг, която го извади от мача. В последна сметка уредниците направиха всичко допустимо да спасят борбата на Дани Златков.

След няколко часа увещания Наско Михайлов въпреки всичко се навил да се бие , въпреки ден по-рано да е бил на антибиотици. Очаквано победител излезе българския Роналдо, макар че пусна кръв и бе много насинен от болнавия си съперник. След два рунда тупалки и от двете страни, съдията взе решение, че Наско не може да продължи борбата и присъди механически нокаут за Златков. Последният показа след багра с потънали гемии, че е очаквал по-бърза и безапелационна победа, само че нещо не му се получило, написа " Уикенд ".

„ Добре, че не пуснаха Петко, че щеше да му смачка фасона за негативно време ”, разясняват приятелите на ММА боеца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР