Бившият футболист Даниел Златков и телевизионният водещ Атанас Михайлов ще

...
Бившият футболист Даниел Златков и телевизионният водещ Атанас Михайлов ще
Коментари Харесай

Дани Златков и Наско Михайлов за ММА шоуто: Мачът ще е много интересен

Бившият футболист Даниел Златков и телевизионният водещ Атанас Михайлов ще се изправят един против различен в ММА дуела на 13 януари в "Арена Армеец ". Мачът е част от церемония вечерта "Spartacus Fighting Championship 6 " в "Арена Армеец ". Оранизатор на ММА събитието е Георги Анадолов. Златков, Михайлов и Анадолов гостуваха в студиото на предаването "На Кафе " по NOVA.
Златков има да смъква килограми преди кантара на следващия ден. Съперниците се премериха в телевизионното студио като Дани Златков е 89.4 кг, а Наско Михайлов 81.4.
За претърпяната преди дни злополука Златков показа: "Важното е, че съм здрав, както и останалите участници в злополуката. За благополучие всички сме добре. "
Колкото до идния дуел, Дани Златков разяснява:
"Надявам се това, че Наско загатна, че се е готвил по-малко време да не му служи за опрощение. Аз в действителност съм на строга диета. От месец трансформирах напълно хранителния си режим. Качих няколко кг мускули. Пия по 6 литра вода дневно. Това покачва издържливостта и силата. Много хора ме питат дали боят ще е същински. Да, същински ще е. Мисля, че ще е доста забавно. Според мен нашият мач ще е най-интересният в цалата вечер. Страх няма, а напрежението съм го преживявал с футболните мачове. "
Даниел Златков разкри, че е допустимо да взе участие в сериозна реклама в Испания.
"В момента договарям за една доста сериозна реклама в Мадрид. Преговаряме към момента за детайлностите и не мога да кажа съответни неща ", сподели Златков.
Съперникът му за мача в неделя, Наско Михайлов пък показа:
"Двамата с Дани си говорехме, че напрежението, което го има в нас е по-различно от всичко останало. Надявам се да му се насладим, както и всички фенове. Ние го вършим за положително към този спорт. Дани желае да стане експерт, аз му го искам, само че аз не желая да ставам експерт. Аз одобрявам спорта. Искам да вкараме повече хора в залата. Това не е млатене по нощните заведения. Предложиха ми да вземам участие в събитието. Две-три седмици по-късно стана ясно, че ще съм противник на Дани Златков. Така станаха нещата - инцидентно. "
"Тренировките в действителност са доста тежки. Макар, че и двамата сме спортисти. Но, когато правиш нещо друго, когато застанеш на кръга, натоварването също е друго. И двамата упражняваме при най-хубавите в България ", сподели още Наско Михайлов.
"Тези хора го вършат със предпочитание просто да излязат и да се покажат. Когато имаме експерти, те влизат с една доста комплицирана стратетия и екипи. Когато приказвах за хора, които го вършат просто със желанието да влязат в този спорт е друго. Реално няма късмет да се изпълни "Арена Армеец " въз основата на дебютиращи хора. Това нещо се реализира единствено с избрани хора, които вземат участие в това събитие. Идват и хора от чужбина ", разяснява уредникът на събитието Георги Анадолов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР