Бившият футболист Благой Георгиев обяви в сутрешния блок на НОВА

...
Бившият футболист Благой Георгиев обяви в сутрешния блок на НОВА
Коментари Харесай

Благой Георгиев и Венци Стефанов започнаха словесна война

 Венци Стефанов: Десподов е женчо, съдийството си беше положително
Бившият футболист Благой Георгиев разгласи в утринния блок на Народоосвободителна въстаническа армия " Събуди се ", че ще съди притежателя на Славия Венцислав Стефанов. Босът на " белите " е дал изявление, което е уронило престижа на някогашния състезател на клуба му, а Джизъса показа, че се е почувствал засегнат от казаното.

" Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и постоянно съм приказвал с почитание за него. Аз съм това, което съм, с помощта на него. Но той не спря да приказва. Дал съм на моята адвокатка изявлението, което и той даде, да знае. Да не се крие. Не мога да допускам, че Венци, който е спечелил от мен сума ти пари, бях златната кокошка, а аз съм взимал в Славия 2,50 лв., както се споделя.

Не знам по какъв начин с този дребен гений аз играя професионален футбол, той ли беше индивидът, който вкарваше головете, или ми даваше пасовете. Той като дава тези изявленията настройва всички почитатели на Славия и хората против мен. Той като види микрофоните все едно вижда печено прасе, незабавно върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, тъй като съм го чувствал непосредствен.

Ще осъждам всички, които се пробват да опетнят моето, а името на Златка. Има съд, който ще дефинира какво ще бъде наказването им. Аз съм завел против всички сайтчета и вестничета, на които единствено датата им е вярна. Срещу някои хора, които са се пробвали да опетнят името ми. Аз нямам време да се занимавам с тях. Адвокатката им е упълномощена ", каза Георгиев.

Отговорът на Стефанов не закъсня и босът на Славия отговори на офанзивите пред " Спортал ".

" Какво да му давам отговор на Георгиев. Така ще падна на неговото равнище. Ще подмина простака с безмълвие. На простака можеш да му дадеш пари, само че не и ум. Съотборниците му ще кажат какво съставлява ", сподели Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР