Бившият футболист Благой Георгиев бе отпратен от столичното заведение "Буда

...
Бившият футболист Благой Георгиев бе отпратен от столичното заведение "Буда
Коментари Харесай

Отпратиха Джизъса от столично заведение, бившият футболист бесен

Бившият футболист Благой Георгиев бе отпратен от столичното заведение "Буда шиша ", оповестява Блиц.

В продължение на 5 месеца Джизъса популяризираше локала из утринните телевизионни блокове, а понякога ходеше в него, с цел да припали наргиле.

Известността на Джизъса бързо придаде добавена стойност на заведението и изстреля кафенето в рекламния космос, колкото и релативно да е това, когато приказваме за България.
В началото след откриването си в края на предходната година "Буда шиша " безусловно преливаше от клиенти, а купоните гърмяха с шеметна мощ. Бутилките с шампанско се лееха като Ниагара, а водката извираше като Перловската река.

След прогонването на Благо като рекламно лице обаче заведението се свлече в пропастта на посредствеността. Персоналът се разбяга под паника в посока морските курорти.

Благой Георгиев останал като посърнал, откакто схванал за неблагодарната постъпка на босовете на "Буда шиша " да му извърнат тил, вместо да го короноват с настрана сепаре, което да носи неговото име.
Не по-малко гневна била и Русата Златка, която също разхождаше изваяната си снага из заведението, с цел да помогне на мъжа на живота си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР