Бившият футболист Благо Георгиев и Златка Райкова били гаджета. Това

...
Бившият футболист Благо Георгиев и Златка Райкова били гаджета. Това
Коментари Харесай

Благо Позьорчето и Русата Златка гаджета? Пълни глупости! Райкова е ВИП любовница на двама наследници на олигарси, а футболистът е прекалено ниска топка за нея

Бившият футболист Благо Георгиев и Златка Райкова били гаджета. Това твърди пред вестник „ България през днешния ден “ Джизъса, прочут също и с прякора си „ Позьорчето “, видя HotArena.

Влюбени сме! Със Златка сме дружно от месец и не мисля, че вършим нещо неприятно. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разграничена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, сред мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна след това “, прецизира екс ритнитопковецът пред печатното издание.

През последните дни в светските среди Георгиев и Райкова бяха съществена тематика за разискване, поради отбелязването и на двамата, в един и същи интервал, в най-хитовия хотел във Велинград – Arte Spa & Park.

Всъщност Златка и Благо не са никакви гаджета , а по този начин наречената им „ връзка “ е само ПР ход . Пред приятелки Райкова е коментирала, че Георгиев е много ниска топка за нея. Той няма тези пари, от които тя има потребност. Но тъй като е занимателен шут, няма неприятно двамата да си изиграят играта на влюбена двойка.

Този трик е удобен и за двамата заради няколко аргументи . Благо върви по стъпките на различен някогашен футболист Славчо Тошев . Тоест единствените му задължения се лимитират до там – да посещава някой всемирски коктейл, вероятно против хонорар. Любопитна детайлност е, че и Славчо, и Благой употребяват услугите на еднакъв пиар Наско Лазаров. След " признанието " на Георгиев, че има " връзка " със Златка, се чака медийният интерес към него да е засилен, а това му прави работа.

Райкова също се нуждае от незабавен пиар. Вече мина много време от присъединяване и в „ Капките “. В първите седмици след финала на шоуто Златка искаше хонорар от 5000 лева, с цел да почете събития, на които е канена. Сега обаче няма кой да й даде тези пари.

Получава ги по различен метод и със характерни умения от двамата си любовници . В светските среди се приказва, че единият е бил женен с деца, а другият - доста богат предприемач , който по всевъзможен метод се пази от гласност. И срещите му със Златка се организират единствено в чужбина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР