Бившият футболен съдия Александър Костадинов направи обстоен анализ на ситуацията

...
Бившият футболен съдия Александър Костадинов направи обстоен анализ на ситуацията
Коментари Харесай

Бивш съдия: Категоричен червен картон за Едвин Джеси

Бившият футболен арбитър Александър Костадинов направи обширен разбор на обстановката от дербито сред Левски и ЦСКА (1:0), в която Едвин Джеси получи пряк червен картон.
 Левски победи ЦСКА с 1:0 в огромното дерби на кръга от Първа лига
Голяма съдийска неточност и автогол взеха решение дербито сред Левски и ЦСКА!

" Сините " победиха с 1:0 и към този момент са на второ място във краткотрайното класиране

" Има една камера, която изцяло оправдава решението на основния арбитър Владимир Вълков и в тази ситуация голямата помощ, която има от четвъртия съдия Ивайло Стоянов. Важното е къде се намира топката. В случая има изблъскване с лявата ръка, само че дясната ръка ясно демонстрира, че ударът е в региона на лицето. Тази намеса от страна на аления играч с дясната ръка в лицето на Иван Горанов от Левски е безапелационен червен картон.

Ако имаше ВАР, то при проявлението на аления картон, при всички положения обстановката щеше да бъде прегледана още един път на повтаряне и съдията щеше да бъде безусловно сигурен във взимането на своето решение.
 Имаше ли червен картон на Едвин Джеси от ЦСКА? (ВИДЕО)
Имаше ли червен картон на Едвин Джеси от ЦСКА? (ВИДЕО)

Ганаецът бе изпъден в края на първото полувреме

Между Паулиньо и Иван Турицов има прочут контакт с играча в алено, само че той никога не е тенденциозен. По-скоро футболистът на ЦСКА употребява контакта с ръката на играча на Левски, с цел да завоюва нещо от тази обстановка. Паулиньо не играе съзнателно с ръка, с цел да извърши някакво нарушаване и извлече преимущество от тази обстановка. Играта вярно е оставена да продължи ", разяснява някогашният рефер за " Диема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР