Бившият футболен национал Владимир Манчев най-накрая има нова жена, разкри

...
Бившият футболен национал Владимир Манчев най-накрая има нова жена, разкри
Коментари Харесай

Владо Манчев има нова жена до себе си

Бившият футболен национал Владимир Манчев най-сетне има нова жена, разкри " България Днес ". Три години откакто публично се разведе с Мисис България 2006 Елеонора Манчева, той още веднъж срещна любовта.Владо изцяло е преболедувал екссъпругата си и в този момент е бясно влюбен в гримьорката Александра Йорданова. Тя е формален представител на Jane Iredale за България. Двамата към този момент не се крият и разкриват обществено възприятията си. Манчев за първи път сподели фотография с новата си обичана в обществените мрежи. На фрагмента нападателят е гушнал нежно половинката си и е поставил ръката си върху крайници й. Публикацията е съпроводена със сърчице, което недвусмислено демонстрира възприятията му към Александра.

Владо и някогашната му брачна половинка бяха една от най-популярните всемирски двойки при започване на века. Те имаха брак в продължение на 11 години, само че непрекъснатите клюки за изневери на моделката унищожиха фамилното гнездо.

Любопитното е, че Владо се бе срещнал с Норчето във фризьорския й салон, а в този момент новата му другарка също работи в областта на разкрасителните услуги.По-рано през годината се появиха клюки, че Елеонора Манчева се е сгодила за банкера Ивайло Илиев.

Самата тя призна неотдавна, че стартира на ново занятие и става кредитен контрольор в банка.
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР