Бившият френски президентски съветник по въпросите на сигурността Александър Бенала,

...
Бившият френски президентски съветник по въпросите на сигурността Александър Бенала,
Коментари Харесай

Скандалният охранител на Макрон призна, че е извършил предателство към него

Бившият френски президентски консултант по въпросите на сигурността Александър Бенала, който беше забъркан в скандал поради упражнено от него принуждение над протестиращ жител, съобщи, че френският президент Еманюел Макрон не е отговорен, както и че е направил " форма на изменничество " към него.

 © Българска телеграфна агенция
Преди 10 дни разпознаването на Бенала като мъжа във видеозапис, упражняващ принуждение над протестиращ, провокира политическа рецесия за Макрон.

В първото си телевизионно изявление Бенала съобщи пред френската телевизия ТФ1, че няма чувство да е направил " нещо укорително ", само че призна, че дейностите му " не се вписват в ролята на помощник " на президента, който " няма нищо общо с 1 май ".

 ​Уволненият охранител на Макрон - Александър Бенала призна, че е направил неточност ​Уволненият охранител на Макрон - Александър Бенала призна, че е направил неточност
Александър Бенала - някогашният чиновник в Елисейския замък, който е в центъра на скандал, засегнал френската изпълнителна власт, признава през днешния ден в изявление...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР