Бившият френски посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, който

...
Бившият френски посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, който
Коментари Харесай

Бившият френски посланик у нас прави съдебна реформа в... Буркина Фасо

Бившият френски дипломат у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, който размени София с Уагадугу, столицата на Буркина Фасо, се е заел със правосъдна промяна на африканската страна. Това се схваща от обява в уеб страницата на Министерството на правораздаването, правата на индивида и гражданските свободи.
Дьо Кабан, който бе махленски в контакти с наемници на банкера-беглец Цветан Василев, обсъждал промяната на правораздаването в някогашната френска колония в Африка.

Бившият френски дипломат в София все по този начин има уязвимост към медиите, даже и в Уагадугу
Миналата седмица Негово Превъзходителство е бил признат и от министъра на сигурността на Буркина Фасо Клемент Савадого, който приготвя своя аудиенция във Франция. Обсъдени били взаимните старания в битката с тероризма, защитата на френски компании, които оперират в Буркина Фасо и двустранното съдействие.

Дьо Кабан смени сбирките с олигарсите от “Капитал” с аудиенции при племенните вождове на африканската страна
Дори и в Африка Ксавие Лапер дьо Кабан е все по този начин медийно деен. Посланикът дава поредност от изявлението за локални радиостанции. Честите срещи на дьо Кабан с племенни вождове съвсем наподобяват на участията му в сбирките на олигархичния кръг “Капитал” на Иво Прокопиев у нас. Очевидно, че отишлият си прибързано от България някогашен дипломат е все по този начин носталгично надъхан към провалените опити на български олигарси към преодоляването на правосъдната система у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР