Бившият френски национал Бруно Шейру бе назначен за главен скаут

...
Бившият френски национал Бруно Шейру бе назначен за главен скаут
Коментари Харесай

Бруно Шейру е новият главен скаут на Лион

Бившият френски национал Бруно Шейру бе назначен за основен скаут на Лион. Бившият халф на Ливърпул ще се събере още веднъж с Жерар Улие, който го притегли при "червените " при започване на века, а в този момент заема позицията на консултант на елитния френски клуб. На значим управителен пост в отбора е и легендата на "хлапетата " Жуниньо, който е състезателен шеф на клуба.

Досега 42-годишния Шейру изпълняваше ролята на състезателен шеф на женския тим на ПСЖ. "Неговите скаутски мрежи са свързани с неговия опит на футболист от националния тим и шеф на женския тим на ПСЖ. Жуниньо ще дефинира точния темперамент на тяхното съдействие ", съобщи президентът на Лион Жан-Мишел Олас.

Отборът на Лион към момента е в Шампионската лига през този сезон, само че няма да играе в Европа през идната акция, откакто заемаше седмо място в Лига 1 преди спирането на сезона през март поради пандемията от COVID-19, а в следствие Френската футболна федерация приключи дефинитивно сезона и разгласи краткотрайното класиране за извънредно. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР