Бившият фитнес треньор на Майкъл Джордан Тим Гровър разкри какво

...
Бившият фитнес треньор на Майкъл Джордан Тим Гровър разкри какво
Коментари Харесай

Личният треньор на Майкъл Джордан разкри истината за The Flu Game

Бившият фитнес треньор на Майкъл Джордан Тим Гровър разкри какво тъкмо се е случило в стаята на Въздушния, часове преди той и Чикаго Булс да излязат за мач №5 против Юта Джаз от плейофите през 1997-а. Известен като " The Flu Game " Джордан е в извънредно положение през целия дуел, задъхва се, не наподобява на себе си, само че нанизва 38 точки за успеха на Булс с 90:88. Гровър показа, че въобще не е ставало дума за грип, а за хранително отравяне.

" На 100% това беше хранително отравяне. 100 %. Бяхме в Юта и тогава тимът реши до остане в Парк Сити. Тогава Парк Сити не бе това, което е в този момент. Всичко затваряше прекомерно рано. Нямаше румсървиз в хотела. Майкъл сподели, че е гладен, при което аз поръчах пица. Отворих вратата и там безусловно стояха петима души, които доставиха пицата. Взех я, а те явно желаеха да видят Джордан.

Взех пицата, платих на момчетата и затворих вратата. Казах на Майкъл, че имам неприятно чувство за това, а той просто ме прати на м*йната си. И по този начин, в стаята бяхме четирима, само че единствено той яде от нея. У него нямаше признаци на грип, не беше болен преди този момент. И тогава, към три часа сутринта, ми се обадиха да отида в стаята на Майкъл. Той бе в извънредно състоние, по тази причина потърсихме лекаря на клуба, само че по това време просто никой не можеше да разбере какво се случва. Не знам за нито един грип, който да ви удари толкоз бързо, само че знам какво може да ви аргументи хранително натравяне.

Но, знаеш ли, неговата психическа устойчивост и методът му на мислене просто споделяха: " Помогнете ми толкоз, едвам мога да стъпя на паркета ". Беше споделил и на Фил Джексън. Казах на Майкъл следното: " Най-лошото нещо, което можеш да направиш, е да излезеш на паркета. След като го направиш, би трябвало да останеш там. Трябва да играеш толкоз, колкото тялото ти разреши, тъй като в случай че седнеш, всичко завършва ", показа Гровър пред Barstool Sports.

Случаят с " The Flu Game " е една от най-големите загадки в историята на баскетбола зад океана. Събитията в дуела също са повлияни от случилото се, само че 25 секунди преди края на мача Джордан нанизва решаваща тройка, даваща три точки задатък на " биковете ", с която печелят срещата и повеждат с 3-2 победи в серията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР