Бившият финансов министър Владислав Горанов призова в ефира на БНТ

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов призова в ефира на БНТ
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Божков да се върне в България или да бъде разпитан дистанционно

Бившият финансов министър Владислав Горанов прикани в ефира на Българска национална телевизия намиращият се в Дубай Васил Божков да се върне в България. " Да има развой или да бъде разпитан отдалечено с позволението на ОАЕ ", сподели той и разгласи, че не се тормози от обвиняванията на Божков против него, тъй като те не са истина.

" Всичко по делото с изчезналите милиони от хазарт в хазната е казано. Добре е този развой да се задвижи и завърши. За мен ще е преференциално да мине процесът през всички етапи, акцентира Горанов. 

" Наглостта на Борисов отстъпи пред страха му. Има за какво да се опасява. Готов съм да се върна в България като предпазен очевидец ", написа Божков във фейсбук преди повече от месец.

Ден по-рано предприемачът, който не се беше обаждал от дълго време от Дубай, разгласи във " Facebook " по адрес на Иван Гешев: " Понякога разкаялият се виновник може да бъде по-ценен от светец ". Той направи това минути след брифинга на Гешев, на който гл.прокурор отхвърли да подаде оставка.

Горанов разяснява включването му в листата " Магнитски ": " Не съм горделив от обстоятелството, че съм включен. Смятам, че американските служби са били подведени с неверна информация. Не мисля, че санкционирането ми е опасност към Бойко Борисов ", сподели той. Горанов разгласи, че е подхванал стъпки за изваждането си от листата. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР