Бившият финансов министър Владислав Горанов е призован на разпит от

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов е призован на разпит от
Коментари Харесай

МВР вика Горанов на разпит заради кюлчетата и пачките

Бившият финансов министър Владислав Горанов е свикан на разпит от Министерство на вътрешните работи, с цел да даде сведения по инспекцията, която вътрешното министерство прави по сигнала на Групово дело БОЕЦ за фотосите с кюлчета и пачки в чекмеджето в спалнята на Бойко Борисов. Това оповестяват от " Евроком ".

Преди няколко дни Групово дело БОЕЦ насочи апел към Министерство на вътрешните работи да разпита някогашния министър председател Бойко Борисов за случая с кюлчетата и пачките, които се появиха в общественото пространство от спалнята на водача на ГЕРБ.

" Няколко дни откакто БОЕЦ сезирахме Вътрешното министерство от Прокуратурата внезапно оповестиха, че са претендирали от Българска народна банка информация за банкнотите от чекмеджето на Борисов по техните серийни номера, които се виждат на фотосите. БОЕЦ реагирахме незабавно и декларирахме, че с тези си дейности Гешев желае да блокира Министерство на вътрешните работи, като изземе от Българска народна банка и засекрети информацията преди полицията да стигне до нея, с цел да прикрие следите на парите и тези, към които води, както и връзките им с Бойко Борисов ", написаха от БОЕЦ.

От БОЕЦ желаеха и Владислав Горанов, Менда Стоянова и Васил Божков също да бъдат разпитани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР