Бившият финансов благодетел на Левски Васил Божков смята, че по

...
Бившият финансов благодетел на Левски Васил Божков смята, че по
Коментари Харесай

Васил Божков: ЦСКА не е продавал титли, Борисов уби "Левски"

Бившият финансов покровител на " Левски " Васил Божков счита, че по негово време клубът от " Герена " се е нормализирал, а министър председателят Бойко Борисов е отговорен за тежката рецесия при " сините ".

От Дубай във " Facebook " той разяснява, че в ЦСКА никой не е продавал трофеи, макар изпуснатата такава с задатък от 7 точки през 2006 година

" Историята е елементарна. Треньорът избяга, не беше подготвил тима и ЦСКА загуби седемте точки разлика. Това е. Проста история. Никой не е продавал трофеи. Искам да кажа на всички простаци, които приказват, че купата е продадена и от това има някаква изгода – букмейкърските къщи нямат никакъв интерес от уредени мачове и продадени трофеи, тъй като могат да изгубят единствено пари “, разяснява Божков на страницата си в обществената мрежа.



" Това, че съм продал купата и съм заложил някъде пари, не е по този начин. Аз одобрявам залози, не върша залози. "

" Левски " стана един постоянен и добър клуб във времето, в което го устоях. Имахме стратегия за развиване, направихме стадиони, развивахме детската школа, купихме хубави футболисти – скъпи, положителни. " Левски " имаше едно прелестно бъдеще. " Левски " съм го оставил без финансиране? " Левски ", Бойко Борисов го умъртви. "

" Това го споделих авансово. Говорих с почитателите. Казах им да приказват с премиера, който е почитател на " Левски " да не поддържа един антиконституционен закон. Те тъй като са велики, аз доста ги почитам почитателите на " Левски ", споделиха, че в корпоративни ползи няма да се бъркат. "
Приходите на " Левски " за юли са съвсем един милион лв. Отново най-вече са постъпленията от фенските акции
" Как няма да се бъркаш, откакто тази корпорация ти устоя обичания тим и той е част от тази корпорация. Убиха корпорацията, убиха и клуба. "

" Ако по този начин продължаваме и кажем, че няма да се бъркаме, на следващия ден ще убият и България по същия метод ", добави Васил Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР