Бившият евродепутат Николай Бареков направи убийствени разкрития за бъдещето на

...
Бившият евродепутат Николай Бареков направи убийствени разкрития за бъдещето на
Коментари Харесай

Николай Бареков с важни разкрития за Румен Радев и Кирил Петков след делото за погазване на Конституцията

Бившият евродепутат Николай Бареков направи убийствени разкрития за бъдещето на жителя на президентството Румен Радев и някогашния му длъжностен министър и сегашен претендент за народен представител Кирил Петков след решението на Конституционния съд, оповестило за противоконституционен указа на Радев, с който Петков беше назначен за длъжностен министър в неговия кабинет.

Кой какво би трябвало да предприеме по отношение на Радев и Петков и по какъв начин ще се отрази този скандал върху претенциите за втори мандат на първия и за ръководство на втория?

"Искам да кажа, че това, което се случи, аз го споделих в обществените мрежи. Мисля, че беше юли месец. Може да се види. Скандалът потегли от обществените мрежи. Получих сигнал, че господин Петков е с двойно поданство. Веднага се задействах, бяхме с децата на море, да бъда почтен. Всичко се свърши по телефона. Трябваше ми половин ден, с цел да знам каква е фактологията. Веднага се свързах с политици мои другари, от всички партии. Държа да кажа, че най-вече откликнаха двама представители от партията на Слави Трифонов, един от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия ", стартира Бареков.

Съжалявам, че не откриха сили всички депутати да внесат сигнала в Конституционния съд. Правителството е служебно, второ - всички партии са пострадали от това решение, продължи той.

“Измамата за тази декларация лъсна, лъсна скица. Янаки Стоилов е поздравил Конституционен съд за това решение, би трябвало да го поздравим. Ние, които алармирахме за тази машинация, не сме гербаджии или комунисти ", посочи някогашният евродепутат.

"Правните последствия ще бъде прокуратурата да се задейства. Появяват се съмнение, че имаме сговор за машинация и имитация на документи. Тук единствената ми рекламация е, че огромните малките екрани прикриха абсурда и даваха единствено Кирил Петков, който се държеше несъответстващо. То беше ясно, че няма по какъв начин да се потуши и размие това ", акцентира Николай Бареков какви са следствията от това решение.

"Имаме безусловно осъществено пред очите на цялата нация закононарушение ", възмути се гостът в студиото ни.

"Защо нямаше избор, толкоз ли си гладен, не можеш да задържиш четири-пет месеца и тогава да се качиш на влака? Или е съзнал, че това е бил единственият късмет в живота му. Правните последици в този момент ще минат през искане имунитета на Петков от ЦИК, след което в идващия парламент, очевидно ще бъде определен за народен представител, с цел да му бъде повдигнато обвиняване “, добави той.

"Импийчмънтът е атомната бомба в Конституцията, тъй като, с цел да се смъкна определен държавен глава, тук би трябвало да има консенсус в главните политически сили. Може да се намерят гласове от целия политически набор, да се внесе едно рационално предпочитание за импийчмънт, да се направи една комисия, само че не като фарса на Манолова, а да се предложения цялата правна мисъл, след което решението за събаряне на Радев, в случай че той получи въпреки всичко втори мандат, тогава държа да кажа, решението за свалянето се взима от Конституционен съд “, изясни повече дали Радев може да бъде подложен на импийчмънт.

"Според мен наложително, само че това не значи свалянето на Румен Радев “, акцентира той. Само доказването на неговата безотговорност или идиотизъм, можело да бъде оневинен Румен Радев, счита Николай Бареков.

"Много е странна позицията на Радев, тъй като от интелектуална позиция, той влезе гол и необут в политиката. Той е чел главно техническа литература. Той е в тежката обстановка да бъдат раздран сред тезите, че бил подведен, че е глупак, а от друга - той да е взел участие в сговор с Кирил Петков. Тук Янаки Стоилов е дал отговора, обстановката за Радев е доста сложна. За мен изходът е да направи дребното оставащи крачки да загуби изборите. Мисля, че той в случай че в този момент загуби изборите, неговият срам и неточности, бързо ще бъдат забравени от българския народ и той ще направи някаква политическа партия. Ако бъде определен за втори мандат, той обрича страната на колапс. Влизаме в обстановката на перманентна политическа рецесия ", продължи с разбора си Николай Бареков.

“Радев не е привикнал да дава обратно. Ще стои като Гюро Михайлов на пост. Този пожар Радев го гаси, като хвърля горящи трупове в огъня ", добави той.

"Тя е първо от нашите географски ширини. Най-вероятно й харесва в България. Ние да се сърдим на руснаците или американците, ще е голяма неточност. Ние се докарахме до тук. Радев за една година трансформира политическата рецесия в институционална, конституционна и такава, която слага под въпрос устоите на цялата страна ", уточни Бареков и ролята в цялата работа на Херо Мустафа - дипломат на Съединени американски щати в България.

"БСП са изиграни. Радев ги слага под тежката заплаха те да поддържат един извършител на Конституцията. Той има много мощно лоби в Българска социалистическа партия. Социалистите сега нямат различен ход “, съобщи Бареков и в каква обстановка сега се намира Българска социалистическа партия.

“Шест месеца хората на Прокопиев стояха на изхода и на ДКК и писаха Плана за възобновяване с единствената цел да крадат. Прокопиев е в съвършена форма сега. Това е победилият български олигарх. Всички негови подлоги сега са настоящи политици. Той има партии, тези партии са му в джоба. Той не е подал нито една декларация. Те работят като тайфа за рекетьорски поръчки. В момента в това задкулисие е единствено Иво Прокопиев. Той съумя да трупяса всички “, насочи взор той и към Иво Прокопиев и кръга "Капитал “.

Иво Прокопиев ще бъде надвит, тъй като прекомерно доста си повярва и заграби прекалено много, предсказа Николай Бареков.

"Кой ръководи страната? Румен Радев ли? Кацаров от кое място се появи? Иво Прокопиев сега нищо не рискува. Той печели, че постанова неолиберален ред, извършва поръчките на Големия брат през неговите маши. Единственият зложелател на Иво Прокопиев е Иво Прокопиев ", попита някогашният евродепутат.

"Седем-осем месеца Радев и Кацаров си бъркаха в носа. В един миг пристигна на власт Кацаров, взеха да приказват против имунизациите. Абе, Стойчо, това ли те казусът сега? Това го вършат за да се замаже абсурдът с Кирил Петков “, разяснява Бареков и тежката обстановка с ковид.

"Измамникът, който самичък си признава, желая да видя какъв брой ще гласоподават за този лъжец. Лъжат, въпросът е какъв брой ще видим, че това са едни неистини “, учуди се Бареков.

“Пич, като си подобен баровец, взимай децата и отивай на море. Ти за идиоти ли ни мислиш нас? “, още веднъж се върна на Бареков на признанието на Петков, че е бързал да стане министър и не е изчакал да загуби канадското си поданство.

"В момента се намираме в окото на бурята. Но резултатите в Народното събрание няма да се трансформират. Вдясно ще имаме дребна и креслива група на Христо Иванов, една безмълвна група на Борисов, в средата - там на първия ред ще бъдат Пеевски и Мустафа, до тях Кирчо и Асен. До тях, от лявата страна до тях ще бъде Слави Трифонов и най-вляво - Българска социалистическа партия. Манолова е навън, какво да се чака от подобен парламент, ще създадат някакво държавно управление. Ще бъде огромен смях “, предвижда той и какви ще са резултатите в идващия парламент.

“Ако Румен Радев остане на власт, ще летят камъни “, предизвести още Николай Бареков. И уточни, че най-голямата цел, е рухването на Румен Радев от власт. "Махането му ще отприщи естествен политически разговор. Румен Радев е израстък, той би трябвало да бъде изрязан. Големият проблем е, че той като израстък обхвана целия гръбнак на държавността ", приключи гостът на Ива Николова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР