Бившият евродепутат Николай Бареков е подал сигнал в прокуратурата за

...
Бившият евродепутат Николай Бареков е подал сигнал в прокуратурата за
Коментари Харесай

Дневник: На раздяла с Евроком Бареков подаде сигнал в прокуратурата

Бившият евродепутат Николай Бареков е подал сигнал в прокуратурата за нелегално финансиране на телевизия " Евроком ", написа " Дневник ".

Бившият евродепутат Николай Бареков е подал сигнал в прокуратурата за нелегално финансиране на телевизия " Евроком ". Сигналът е разпределен на Специализираната прокуратура, а информацията заяви гражданското съдружие БОЕЦ в сряда. В четвъртък самият Бареков удостовери за него на страницата си във " Facebook ".

От прокуратурата не дадоха отговор на въпросите на " Дневник " има ли подобен сигнал, какви обстоятелства и условия се показват в него и защо закононарушение тъкмо алармира Бареков.

" Подобни сигнали в никакъв случай не са плод на нечия самодейност. Винаги става дума за сюжет с съответна цел. В случая задачата е телевизия " Евроком " да бъде унищожена и работещите в нея публицисти да бъдат свалени от ефир ", настояват от БОЕЦ.

Според сдружението, което стои зад организацията на митингите против новия основен прокурор Иван Гешев, в този момент на прицел са предаванията на Люба Кулезич, Владо Береану, Сашо Диков, Николай Колев и други, които дават свободна естрада в телевизионното пространство в България, слагат тематики и канят посетители, които не могат да бъдат чути и коментирани в други медии.

Самият Бареков до неотдавна имаше предаване в същата телевизия, само че като външна продукция, за което той самият споделя, че е плащал самичък с пари от партийната дотация. От 19 ноември м.г. договорът му бил преустановен със смс от Петьо Стайков (пълномощник на шефа в " Евроком " ), а каква е повода взаимното му предаване с някогашния народен представител от НФСБ Димитър Байрактаров да бъде свалено от ефир не му обяснили, написа той. Според някогашния евродепутат почитан фактор в страната е " оказал напън, с цел да спре да се занимава с Красимир Каракачанов ".

" Сигналът е извънредно обемен, стимулирано написан и с голям доказателствен материал за незаконните схеми. Разбирам изцяло за какво толкоз доста паникьосва и опасява засегнатите. Нямам пояснение обаче по какъв начин този сигнал попада в ръцете на тези, против които е подаден ", написа на страницата си във фейсбук Николай Бареков.

На въпрос на " Дневник " Георги Георгиев от БОЕЦ изясни, че е имал информация за сигнала, а по-късно изпратил публично питане до деловодството на прокуратурата, откъдето удостоверили.

" Тук би трябвало да се намеси държавното обвиняване, тъй като става въпрос за следващо закононарушение. Със сигнала не целя " задръстване на усти и медии ", тъй като в действителност управлението на " Евроком " запуши нашите усти и нашите гласове за откриване на грандиозни корупционни схеми и политически измами и измами ", твърди още той.

Пред " Дневник " някогашният евродепутат описа, че сигналът е десетки страници, които съдържат информация за над 200 свързани компании, през които се финансирала малкия екран, а в това време нямало явен притежател на медията. Бареков твърди и че схемата била сходна на тази във банкрутиралата банка КТБ.
" В тази телевизия не се заплащат осигуровки или, в случай че има такива, те са на минималната работна заплата ", сподели Бареков и изясни, че сигналът бил подаден и в Националната организация за приходите, които му изпратили благодарствено писмо, че е показал гражданска самодейност.

Цялата обява вижте ТУК!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Loshia (преди 3 минути) Рейтинг: 783 | Одобрение: -382 Да вярваш на капута бареков е нещо сходно да вярваш на мадам неистина от позитано  Ухилен Тези хора са скарани с истината а че тази телевизия е тъпо сходство на такова нещо е ясно! Че се финансира неразбираемо също е ясно! както много публицисти от БТВ и Народоосвободителна въстаническа армия тв са в сектата на прокопиев нека новите притежатели на тези малките екрани им светне лампата и да разкарат всички тези отпадъци и спящи кафези от малките екрани си! Всичко което има досег до прокопиев костоваци и позитано би трябвало да се реже от корен! по министерствата да се стигне до чистачките дори! Лошо има по неприятно от мене няма!!!!  0  0 Boba_Fett (преди 4 минути) Рейтинг: 55 | Одобрение: 10 Като видя Бареков и постоянно разтварям Youtube да виждам клипа по какъв начин мангалата го целиха с гОвна  Ухилен Кози барабонки!Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР