Бившият евродепутат и шеф на бившата ТВ 7 Николай Бареков

...
Бившият евродепутат и шеф на бившата ТВ 7 Николай Бареков
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Манолова е осребри и омаскари институцията омбудсман, превръщайки я в трамплин за политическата си кариера

Бившият евродепутат и началник на някогашната ТВ 7 Николай Бареков разкрива по какъв начин чалгаджията Слави Трифонов се намъкна в първите студия на банкрутиралата телевизия и що ще там като първи посетител Мая Манолова незабавно откакто загуби изборите за кмет на София.

"И да има някакви фалшификации, в София нещата са в други размери. Костинбродската скица тука няма по какъв начин да стане. Софиянци са доста, гласоподават, наблюдателни са, гласоподават. Имаше двама, които нападнаха "Арена Армеец " - Волен Сидеров и Никола Вапцаров. За мен тази скица с Мая Манолова е замислена от хората, които станаха печеливши. И аз тук задавам по този начин въпроса - кой осребри схемата "Мая Манолова ", разяснява Бареков.

Той Бе безапелационен, че Манолова е "осребрила и омаскарила институцията "омбудсман ", трансформирайки я в трамплин за политическата си кариера ".

Бареков не скри, че бил обсъждал с "един политик, който към този момент не е във властта " позицията на омбудсман. "Хората просто пропуснаха каква голяма власт имаше Мая Манолова.

"Схемата "Манолова " не е замислена от Борисов. Той я направи омбудсман, само че схемата е направена другаде. Мая Манолова лятото беше прокламирана като сигурен победител на изборите в София - от две избрани организации, свързани с Андрей Луканов и "червените куфарчета " - от "Галъп " и Румяна Бъчварова. Те прокламираха, че Мая Манолова ще завоюва изборите в София, от там куцо и сакато се приши към властта. Но с днешна дата Мая Манолова е шеф на водопад, без да е омбудсман. От там насетне печеливши от схемата са хората на Иво Прокопиев и Иван Костов.

Хората, които гласоподаваха за Българска социалистическа партия и имат вяра на Българска социалистическа партия, в неделя гласоподаваха за ДеБъ. Това е схемата. Мая Манолова, готова и извадена на политически терен от наследниците на Андрей Луканов в стопанската система и политиката - в стопанската система Иво Прокопиев, в политиката - Иван Костов. Сега тези хора, без да имат електорален запас, съумяха да си назначат кметове в най-скъпите региони на София ", разяснява Бареков.

Той се обърна към Корнелия Нинова и Калоян Паргов и съобщи, че хората няма да им простят това.

"На кой подари Иван Костов "Техноимпекс "? Не на мен, не на теб. На Корнелия Нинова. Иван Костов беше промотиран и докаран в българската политика от Андрей Луканов ", разясни Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР