Бившият евродепутат и настоящ лидер на организацията „Антикорупционен фронт“ Николай

...
Бившият евродепутат и настоящ лидер на организацията „Антикорупционен фронт“ Николай
Коментари Харесай

Бареков зове гражданите по Черноморието на протест: Присъединете се, нека покажем как олигархът Прокопиев гази законите на Р България

Бившият евродепутат и сегашен водач на организацията „ Антикорупционен фронт “ Николай Бареков сподели със фотоси по какъв начин подсъдимият разградски предприемач Иво Прокопиев гази закона с палата си на Буджака.
Припомняме, че Бареков се закани да даде детайлности идния вторник (11 август) за метода, по който каолиновият крал дружно с бизнессъдружниците си е заграбил предпазената естествена околност. Сега той приканва и други да се включат.

Ето какво написа Бареков в персоналния си фейсбук:

Това е на практика частната улица на Прокопиев и ортаците му, узурпирали забележителната околност Буджака над Райския залив и скалите над морето. Всичко е в налят бетон и кичозни покои и хасиенди, а законният достъп на българските жители до морето и плажа е стеснен! За да попитаме по какъв начин се купува златна земя за 50 стотинки кв м и по какъв начин се погазват законите на Р България - ви чакам на легален митинг пред оградите на Прокопиевите сараи този вторник 11 август от 11:30 часа! #ВърнетеБуджаканахората! Каня всички посетители и поданици по Южното крайбрежие да се причислят към нас. Поканвам публично и героите от Росенец Христо Иванов и Иво Мирчев. Нека потвърдят, че нямат зависимости от мутри и олигарси! Надявам се и на наличието на самия господин Иво Прокопиев, за са отговори на нашите въпроси!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР