Бившият евродепут и бивш водещ на сутрешния блок на БиТиВи

...
Бившият евродепут и бивш водещ на сутрешния блок на БиТиВи
Коментари Харесай

Бареков с разтърсващи разкрития! Какво превърна БТВ в Божков ТВ

Бившият евродепут и някогашен водещ на утринния блок на БиТиВи Николай Бареков прави разтърсващи разкрития за далаверите и зависимостите на малкия екран, които я трансфораха в "Божков ТВ ".

Защо чешкият медиен магнат Келнер се отхвърли от покупката на медията? Връща ли се Красимир Гергов в ръководството й? Какво свързва шефът й Флориан Скала със забегналият хазартен необут с 18 обвинявания Васил Божков? Защо репортерите на БиТиВи се трансфораха в обслужващ личен състав на подсъдими олигарси и каква е ролята на шефовете на новините в тази телевизия Венелин Петков и Гена Трайкова за падението й?

Бареков напомни, че Би Ти Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) като част от групата съдебномедицинска експертиза е част от "Фокс ", която сега е посочена за обичаната медийна група на американския президент Доналд Тръмп. Той съобщи, че Тръмп има особено отношение към Източна Европа, освен поради произхода на брачната половинка му и по тази причина надали инцидентни хора ще могат да станат притежатели на групата, която с изключение на Би Ти Ви има и доста други медии в района.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР