Бившият енергиен министър Теменужка Петкова и вицепремиерът Асен Василев се

...
Бившият енергиен министър Теменужка Петкова и вицепремиерът Асен Василев се
Коментари Харесай

Асен Василев жегна Теменужка на Бойко: Кой летя за Русия за рождения си ден?

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова и вицепремиерът Асен Василев се скараха по време на чуването му в парламентарната комисия по бюджет и финанси.

По време на чуването на финансовия министър Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС на няколко пъти репликираше Василев, без да й е дадена думата. Василев отговори на това и държание с думите:

" Не аз съм ходил в Русия със аероплан, с цел да си чествам рождения ден ".



Тази му имитация развесели членовете на комисията, само че пък предизвика Петкова, която се закани, че ще го съди за клюка.

След това тя продължи да приказва без да ѝ е дадена думата, а ръководителят на комисията Любомир Каримански прикани, представен от " OFFNews ":

" Идете на открито и се разберете като мъже " - имитация, отправяна през годините от актуалната икономическа министърка Корнелия Нинова към експремиера Бойко Борисов, до момента в който Българска социалистическа партия бе в съпротива.

" Една година след случая " Магнитски ", ние имаме законова празнина по проблема. Няма закон, който да отбрани нашата стопанска система от сходни случаи ", разяснява още на чуването си Василев. И разкри, че не той, а правосъдното ведомство на Надежда Йорданова било създател на скандалните текстове, наречени от опозицията " фашистки ". По-рано Йорданова в изявление за БНР се оплете, като съобщи, че била виждала няколко разнообразни версии на проектозакона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР