Бившият енергиен министър Делян Добрев подава оставка като народен представител,

...
Бившият енергиен министър Делян Добрев подава оставка като народен представител,
Коментари Харесай

Делян Добрев подава оставка като депутат

Бившият енергиен министър Делян Добрев подава оставка като депутат, оповестиха от ГЕРБ.

Той е взел това решение след диалог с ръководителя на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов, показват от партийния пресцентър.

„ С следващата подправена вест чашата на търпението ми преля – не желая повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени”, е представен да споделя Добрев. Възможно е да има поради ново следствие на „ Биволъ” за това по какъв начин майка му, братовчедка му Росица Гаргова и кумът му Евгени Консулов са купували жилища ново строителство в София на цени от 270 евро на кв. м.

По-рано през днешния ден още веднъж поради обява в електронното издание (за къща, издигната на земеделска земя) отдръпването си разгласи и зам.-областният шеф Томи Николов.

От настоящето известие се схваща, че Делян Добрев „ аргументира персоналния си акт и като знак на взаимност със своите сътрудници, които съблюдаваха моралния стандарт на ГЕРБ и напуснаха постовете си единствено поради съмнения”.

По-рано през днешния ден обаче този „ стандарт” се разклати, откакто ръководещите оповестиха, че обвиненият кмет на Созопол Панайот Рейзи се отдръпва както от партията, по този начин и от локалната власт. Самият той обаче по-късно посочи, че напуща единствено ГЕРБ и не се счита за отговорен за действията, за които е разследван.

За Делян Добрев това е втора оставка като народен представител. Той изиска да се отдръпна в разгара на „ Кумгейт”, когато Българска социалистическа партия го упрекнаха, че е кадрувал в хасковската община. Съпартийците му обаче не го пуснаха да излезе от Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР