Бившият двукратен световен шампион в тежка категория Владимир Кличко, който

...
Бившият двукратен световен шампион в тежка категория Владимир Кличко, който
Коментари Харесай

Владимир Кличко води преговири с DAZN за битки са Тайсън Фюри и Антъни Джошуа

Бившият повторен международен първенец в тежка категория Владимир Кличко, който има 64 победи ан профиринга (53 с нокаут) и единствено 5 загуби, сега договаря с DAZN за доходоносна договорка, съгласно която би трябвало да организира 3 борби.

Сделката, в случай че се реализира, ще направи 42-годишния Кличко световен дипломат на DAZN (футболната суперзвезда Кристиано Роналдо има тази купа за стрийминг услугата).

Като част от договорката DAZN ще направи доста подаяние на ЮНЕСКО, в чиято организация с щедрост се занимават Владимир и Виталий Кличко.

Владимир е разискал договорката непосредствено с Лен Блаватник, мажоритарен акционер в DAZN Group, който има положение от към Щатски долар 16,3 милиарда Както Кличко, по този начин и Блаватник е роден в Украйна.
Според източници, Кличко, който навършва 43 години през март, би желал първия му дуел да бъде против слаб противник. Една от борбите съгласно препоръчаната му договорка ще се състои в Германия, където
Кличко живее и се боксира от години.

Втората обсъждана борба е реванш с Тайсън Фюри. Британеца победи Кличко с единомислещо решение през ноември 2015 година Вторият им мач беше избран за 2016 година, само че на два пъти бе анулиран, защото Фюри се бореше с меланхолия и корист с опиати.

Третата борба от препоръчаната договорка е: различен реванш, този против Антъни Джошуа. Джошуа бе повален в нокдаун в 6-тия рунд, само че се събра, с цел да нокаутира Кличко в 11-ия рунд през април 2017 година
Кличко не се е боксирал оттогава. Украинецът още веднъж бе в договаряния за реванш с Джошуа, само че в последна сметка реши да се отдръпна от бокса.

Слуховете за завръщането на Владимир Кличко започнаха предходната седмица, когато се заприказва за негов дуел с Дилиън Уайт през април. Но Кличко отхвърли информацията като я дефинира като „ подправени вести “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР