Бившият двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия не

...
Бившият двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия не
Коментари Харесай

Путин: Скрипал не са отровени с бойно отровно вещество

Бившият двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия не са били отровени с бойно отровно вещество, сподели Владимир Путин. Президентът на Русия дава отговор в директен ефир на въпроси на гласоподаватели. Броят на въпросите към президента е достигнал 2 милиона. 

Путин уточни, че в случай че против Скрипал е било употребявано бойно отровно вещество, те щяха да загинат на място. Слава Богу, това не се случи, акцентира Путин. Той означи, че е мъчно да се разяснява, до момента в който Русия няма достъп до следствието и достъп до самата Юлия Скрипал.

Путин сподели също по този начин, че Западът гледа на Русия като на опасност и съперник, само че тя би трябвало да пази ползите си и да се стреми към взаимни отстъпки. " Тази западна политика е неправилна ", сподели Путин.

Руският водач посочи, че глобите са метод за въздържане на Русия, а безкрайните обвинявания основават база за използване на ограничения, сдържащи, както си мислят тези, които прибягват до такива средства, развиването на Русия.

Държавният глава на Русия счита, че западните сътрудници последователно стартират по нужда да възстановяват връзките си с Русия.

Той акцентира, че разбирането, че нова международна война може да постави завършек на цивилизацията, би трябвало да пази от световен спор. " Страхът от взаимно заличаване постоянно е сдържал водещите страни от внезапни придвижвания и ги е принуждавал да се почитат взаимно ", сподели още Путин.

Той акцентира, че това схващане би трябвало да възпира всички от предприемане на изключително рискови за актуалната цивилизация дейности на интернационалната сцена.

Лидерът на Русия уточни също, че отдръпването на Съединени американски щати от договорите за надзор на оръжията е опасност и че Съединени американски щати разгръщат юрисдикцията си отвън границите си, в това число и в Европа.

Трябва не да сдържаш който и да било, в това число Русия, а да установяваш градивно взаимоотношение, сподели Путин.

Путин сподели също по този начин, че изказванията за интервенция на Русия в изборите в Съединени американски щати през 2016 година са нелепи и че той може да ги окачестви само като смешка.

Владимир Путин, който се пробва да увеличи виталното ниво в Русия при започване на новия си президентски мандат, се опита да успокои руснаците за положението на стопанската система в телевизионния маратон, при който той дава отговор на въпроси на съветски жители, съобщи Ройтерс.

Путин, който завоюва нов мандат през март, от 2001-а всяка година употребява телефонната връзка с жителите, при която те да му задават въпроси. Той употребява годишната директна телефонна връзка с жителите, с цел да се показа като съдбоносен герой за отстраняването на проблемите на вътрешния фронт и корав бранител на ползите на Русия на международната сцена.

Критиците споделят, че събитието, което се организира дни преди Русия да бъде хазаин Световната купа по футбол, е нагласена режисура в театъра, чиято цел е руснаците да могат да изтърван парата и да се почувстват по този начин, като че ли могат да повлияят на бюрократичната система от горната страна надолу.

Путин и неговите съветниците споделят, че това е незаместим механизъм за премерване на публичното мнение и за запознаване с действителните проблеми на хората.

" Ние се насочваме в вярната посока. Ние сме поели по пътя на постоянния стопански напредък. Да, това е непретенциозен напредък, само че това не спад ", уточни Путин.

Путин сподели на човек, който се обади от кабината на камиона си, че е склонен с него, че цените на бензина се усилват прекомерно бързо. " Това е недопустимо ", сподели Путин.

Руската централна банка предвижда стопански напредък на сред 1,5 и 2 на 100 тази година, означи Ройтерс.

При отговорите на въпроси на директната телефонна линия предходната година президентът, който в този момент е на 65 години, даде обещание да изкорени спиралата на бедността, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

За Владимир Путин това е първата " директна линия " от новия му шестгодишен мандат на висшия пост и 16-ата от 2001 година насам. До момента той е взел участие в предаването 11 пъти като президент и 4 пъти като министър председател, съобщи ТАСС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР