Бившият директор на Държавно горско стопанство – Ракитово инж. Димитър

...
Бившият директор на Държавно горско стопанство – Ракитово инж. Димитър
Коментари Харесай

Александър Дунчев от ,,Промяната“ го загази. Дадоха го на съд: Надхвърляте общоприетите норми!

Бившият шеф на Държавно горско стопанство – Ракитово инж. Димитър Пейчинов е завел посредством своя процесуален представител адв. Марин Поповски дело в Софийски областен съд против депутата от Политическа партия „ Продължаваме промяната “ Александър Дунчев.

На 07.10.2022 година в изявление за предаването „ Тази заран “ по телевизия „ бТВ “ депутатът Дунчев изнася изказвания, че инж. Димитър Пейчинов – лесовъд с съвсем 30 години стаж в системата на горите, в качеството си на Директор на „ Държавно горско стопанство-Ракитово “ към Южноцентрално държавно дружество ДП-Смолян е „ провел продажбата на дърва единствено на партията, която го е поставила “ и дефинира същия като част от „ корупционна скица “ и покровител на „ дървената мафия “.

„ Тези погрешни оскърбителен изказвания, които позорят личността, положителното име, с което се употребява инж. Пейчинов в обществото и безупречната му професионална известност не са нищо друго с изключение на чиста проба популизъм. Изявленията на депутата надвишават освен общоприетите морални правила, само че и границите на откритата в Конституцията независимост на словото и по неприемлив метод накърняват правата на инж. Димитър Пейчинов по чл.32, ал.1 Конституция на Република България “, се споделя в исковата молба.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР