Бившият директор на Българска банка за развитие Стоян Мавродиев обвини

...
Бившият директор на Българска банка за развитие Стоян Мавродиев обвини
Коментари Харесай

Стоян Мавродиев обвини в рекет ексдепутата Димитър Ламбовски

Бившият шеф на Българска банка за развиване Стоян Мавродиев упрекна в рекет някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски.

В отворено писмо до медиите Мавродиев декларира, че няма къща в Гърция и че ще съди Ламбовски за подправените му изказвания. Искът е подаден в Гърция, тъй като това е мястото на незаконното действие, прецизира Мавродиев в известие до медиите. По думите му са събрани доказателства за поискания му огромен рекет и за заканите на Ламбовски да съсипе него и други политици.

В текста се споделя:

"Обръщам се към вас във връзка клеветническата акция, подета против мен от Димитър Ламбовски за да отклони вниманието от абсурда с видеото, в което той се обръща към Христо Иванов с имитация за Младен Михалев-Маджо.

След големия обществен срам за ръководителя на партия "Да, България " и нестихващия скандал, в избрани медии бяха публикувани анонимни изказвания, че аз владея къща в Гърция, а за повече сензационност бяха намесени имената на премиера Бойко Борисов и на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. В този компромат няма грам истина!

Не владея къща в Гърция и това елементарно може да се ревизира в имотните регистри на страната. Наети от мен гръцки юристи работят от две седмица по тъжба за изнудване против Димитър Ламбовски. Събрани са доказателства за заканите на Ламбовски към мен - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и заканите му да съсипе мен и посочените нагоре политици.

Тъй като мястото на незаконното действие е в Гърция - искът ми е адресиран към гръцките управляващи. Вече са сезирани следствените органи и прокуратурата в Гърция. В момента, в който бъдат подхванати дейности от гръцките управляващи, ще ви осведомявам с всички детайлности.

Български юристи ще подадат тъжби в българската прокуратура против медиите, разрешили си да тиражират анонимните съчинения с безспорни неистини против мен ".

Името на Ламбовски нашумя около следствието на Антикорупционния фонд, наречено „ Осемте джуджета “, както и поради подхвърлена имитация от негова страна към водача на „ Да, България! “ Христо Иванов по време на митинг на Орлов мост.

На видеозапис от предаване онлайн от Орлов мост се вижда по какъв начин към Иванов се доближава някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски, който загатва името на Младен Михалев-Маджо.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов незабавно упрекна Христо Иванов във връзки с босове от подземния свят. Той съобщи, че "появата на Михалев, човек от СИК, който и през днешния ден върти бизнес със съмнителна правда, край един от уредниците на митинга тотално трансформира прочита на това, което се случва на улицата ".

От своя страна Иванов отхвърли да познава Михалев. Според него терзанието, което е посочил, като е прекъснал диалога с Ламбовски, е преекспонирано и е опит на ГЕРБ да се възползва от обстановката. Според Иванов Бойко Борисов е индивидът, който има дебели корени, свързани с Маджо.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР