Бившият диагонал на родния Монтана Максим Сапожков през следващия сезон

...
Бившият диагонал на родния Монтана Максим Сапожков през следващия сезон
Коментари Харесай

Максим Сапожков ще играе в Модена срещу 350 000 евро

Бившият диагонал на родния Монтана Максим Сапожков през идващия сезон ще играе във Валва Груп (Модена) против сумата от 350 000 евро, разгласи сътрудника Лука Муцоли в най-популярният волейболен уебсайт в Италия и света volleyball.it.

Договорът с Модена е за една година - това са изискванията, наложени от Локомотив (Новосибирск) - с алтернатива за втора, в случай че съветският клуб не го извика назад до края на февруари 2024 година.
 Къде ще играе Максим Сапожков през новия сезон? Къде ще играе Максим Сапожков през новия сезон?
Цената на интервенцията сред състезател, клуб и сътрудници е малко под 350 000 евро.

През този сезон Максим Сапожков играе чудесно за Верона Волей в Италия под управлението на Радостин Стойчев.

“Максим Сапожков е наш играч и ние сме го отдали чартърен на Верона. Имахме спогодба с Радо (б.р. треньорът на Верона Радостин Стойчев) още в края на предходната година. Имаше едно решение на управлението на клуба ни да бъде предан Сапожков на различен съветски тим чартърен, само че в последна сметка съумях да трансформира визията на управлението и по моя преценка беше по-правилното да го пратим в Италия. Мисля, че това, което се вижда сега и това, което демонстрира, приказва, че е било вярно. Той играе и тренира на напълно друго равнище сега в Италия и това е единствено от изгода. Той израства като играч, вижда се, че пораства с всеки минал мач. Освен, че демонстрира добра игра и положителни числа като цяло, аз виждам и някои елементи и тънкости, които прибавя в играта си, които може да не са забележими за елементарния почитател.

Всичко е допустимо, изцяло е допустимо да го оставим като титулярен диагонал при нас, за идващия сезон, а може и да решим да го отдадем чартърен за още един сезон. ”, съобщи Пламен Константинов особено във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out при започване на 2023 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР