Бившият депутат Петър Славов коментира пред БНР идеята за предизборна

...
Бившият депутат Петър Славов коментира пред БНР идеята за предизборна
Коментари Харесай

Петър Славов, ДБ: Общи листи с ПП? Само след предварителен вот

Бившият народен представител Петър Славов разяснява пред БНР концепцията за предизборна коалиция сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

" Подобно обединяване не би трябвало да става механично, а би трябвало да стане на база предварителни избори. Това решение ми се коства единственото вярно ", разяснява Славов.

И добави, че това може да се случи посредством " предварителни отворени избори чрез платформата за електронно гласоподаване ", като това би заело необятна гражданска сила.

Според Славов обаче досега съответни диалози с цивилен организации изобщо не са водени, а през медиите се насочат само мантри и поръчки.

Славов попита " какво се случи с всичките сини линии ", откакто в досегашната коалиция градската десница се е съобразявала с алените линии на Българска социалистическа партия.

Според него задачата на сходно обединяване сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " е не просто да се завоюват изборите, а да се завоюват по този начин, че да не се постанова по-късно да се вършат " тъжни взаимни отстъпки ".

" Демотивираща за десните хора е тезата, че на " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия им е належащо още малко, с цел да могат да ръководят ", счита Петър Славов.

Идеята за предизборно обединяване бе стартирана от " Демократича България ". Засега от " Продължаваме промяната " са по-скоро резервирани към нея.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР