Бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев се разхожда с

...
Бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев се разхожда с
Коментари Харесай

Депутат залюби Мис България!

Бившият народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев се разхожда с гадже, за което всички му завиждат, научи HotArena.

Папарак на „ Таблоид “ щракна младия политик на разположение с Мис България 2011 Ваня Пенева.

И хубавицата, и нейният джентълмен изглеждаха влюбени, удовлетворени и щастливи в столичния Южен парк. Тъй като бяха излезли в ранния следобяд в работен ден, нямаше доста хора, които да пречат на спокойната им разходка. Двамата не  стопираха да се държат нежно за ръка и от надалеч личеше, че откровено се радват на компанията си.

Ваня Пенева е спрягана за държанка на всевъзможни мастити предприемачи, измежду които са и братя Диневи, само че досега няма нито едно доказателство за тези клюки. Отношенията й с Антони Тренчев, в случай че не друго, най-малко демонстрират, че за манекенката сигурно не е значим единствено портфейлът на мъжа, с който се среща.

Тя явно държи и на неговия външен тип.

Докато беше народен представител, 30-годишният Тренчев бе спряган за неоспорим секссимвол №1 в родната политика и даже го назоваха „ Ален Делон в Народното събрание “. По него си паднаха не едвам и две национални представителки, както и доста журналистки.

Говореше се, че от всичките си ухажорки, той избрал най-влиятелната – някогашната еврокомисарка Меглена Кунева, тъй като непрестанно бе в компанията й. Оказа се неистина, Кунева била близка другарка на майка му – Илиана Алипиева, вносител на куп международни фешън марки за България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР