Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Александър Дунчев, за когото се

...
Бившият депутат от Продължаваме промяната“ Александър Дунчев, за когото се
Коментари Харесай

Бивш депутат от ПП взриви коалицията: „Промяната“ и ДБ се оплетоха с ГЕРБ и ДПС

Бившият народен представител от „ Продължаваме промяната “ Александър Дунчев, за който се разбра, че няма да е лидер на листа и няма да се кандидатира за народен представител на изборите на 2 април, втвърди тона към обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “. В обява в профила си във фейсбук Дунчев твърди, че обединението „ пресъздава порочните модели на ръководство на ГЕРБ “, както и че идеите му са „ завладяни или отвлечени “.

В обявата на някогашния народен представител конкретика не се загатва, само че се твърди, че „ по места ПП-ДБ се оплита в зависимости с ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Обвинява водачите на обединенията в обединението, че не са го подкрепили във война против „ нагласените търгове за дървесина на Радев (има поради президента Румен Радев – бел. авт.) в 10 стопанства, имащи за цел да захранят предизборно ГЕРБ и Движение за права и свободи с милиони левове “.

Дунчев изяснява, че написа обявата си след реакции във връзка изявлението му пред Би Ти Ви, когато упрекна „ Продължаваме промяната “ в задкулисие.

„ Как бихте реагирали, в случай че осъзнаете, че им голям риск българите да бъдат за следващ път подлъгани да дадат властта на партии и водачи, които идват с лъскавата фантазия за Промяна и Демокрация, само че, попадайки в клопката на ГЕРБ и властолюбието, в най-хубавия случай ще зациклят страната в перманентна политическа рецесия, а в най-лошия случай може да я подкарат към тирания “, написа Дунчев.

Реклама

От написаното се схваща, че дефинира като „ кандидат-деспоти “ и ръководителя на „ ИТН “ Слави Трифонов, и президента Румен Радев.

Два дни преди днешния (23 февруари) текст в коментар под обява на консуматор, нарекъл се „ Бойче Мандатотрошачката “, който назовава Дунчев „ предизборното острие на ГЕРБ-ДПС “, той разяснява, че постоянно е алармирал, че партиите на Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ ще „ купят изборите посредством източването на горската система “, само че и че през последните две години също не е направено „ нищо в поддръжка на горите и природата “.

Коментарът на Дунчев приключва със умозаключение: „ По времето на ГЕРБ беше реализирано доста повече за българската природозащита, в сравнение с през последните две години, през които сякаш бяхме във властта, и не за друго, а тъй като нашият максимален зложелател Бойко Борисов се оказа доста по-голям водач, в сравнение с ние се пънем. “

Преди политическата си кариера Дунчев беше прочут с природозащитната си активност, най-много с дела за опазването на горите. Той е лесовъд, еколог, беше назначен за шеф на Изпълнителната организация по горите по време на първото служебно държавно управление на Румен Радев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР