Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов Минчо Спасов е роден

...
Бившият депутат от НДСВ Минчо Спасов Минчо Спасов е роден
Коментари Харесай

Бивш депутат е задържан за съпричастност към спирането на метрото

Бившият народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов  Минчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 година в София. Завършва приблизително обучение в 18 ЕСПУ – София и висше в е арестуван от полицията за съпричастност към прекъсването на метрото по-рано през днешния ден, оповестява Нова телевизия.

Близкият до Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" е един от причинителите на рисковия бойкот в столичното метро. Това е открила инспекция на записите на метростанцията, където в понеделник по обяд три лица стопираха електричеството и сложиха в риск стотици пасажери на столичния метрополитен.

Протестиращи стопираха тока и блокираха метрото при Софийския университет

Спасов, който сега е юрист, е отведен в полицията за изясняване на закононарушението.

Днес по обяд трима мъже натиснаха бутона за сигурност, какъвто има на всяка станция на метрото. Те са били в метростанцията при Софийския университет. След натискането на бутона за няколко минути напрежението, подавано по линията е спряло за няколко минути, разкри шефът на столичния "Метрополитен " ЕАД проф. Стоян Братоев.

Записът от камерите, снимали случая, е предаден на полицията. Двама от мъжете били на към 20 години, а другият - по-възрастен. Те са съумели да избягат, откакто са натиснали бутона за сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР