Бившият депутат от ГЕРБ Менда Стоянова също бе привикана на

...
Бившият депутат от ГЕРБ Менда Стоянова също бе привикана на
Коментари Харесай

МВР привика на разпит и Менда Стоянова

Бившият народен представител от ГЕРБ Менда Стоянова също бе привикана на разпит от Министерство на вътрешните работи. В четвъртък тя се яви в националната полиция, само че съобщи, че не знае за какво я викат. Стоянова допусна, че ще я разпитват за предприемача Васил Божков, тъй като се споменавала в сигнала на гражданското съдружие " БОЕЦ ".

" Божков в никакъв случай не е казвал, че е давал пари на мен ", съобщи някогашната депутатка.

Инструмент на пиар акции ли се?

Стоянова бе дълготраен ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание, през която минава голям размер законодателство по значими въпроси. Освен това минаваше за близка до управлението на партията.

При явяването си в Министерство на вътрешните работи тя попита за какво медиите я чакат.

" Инструмент на пиар акции ли сте? Винаги стоите, когато някой прочут е извикан за информация ", сподели тя.

Стоянова е следващият почитан от ръководството на ГЕРБ, който бива разпитван от полицията. Досега Владислав Горанов. Той бе разпитван за лизинговата му кола, която се оказа търсена от Интерпол, както и по сигнала на БОЕЦ, в който се цитират изказванията на Божков.

Викнаха ме от дълго време

Стоянова изясни, че е била извикана от дълго време, само че разпитът се забавил, тъй като боледувала от коронавирус. Предположи, че най-вероятно е обвързван с Божков.

Бизнесменът нееднократно е заявявал, че е давал пари на Горанов. Прокуратурата до момента не се е занимавала с тези изказвания. Обикновено реакцията им е, че няма да разясняват изказвания на обвинени.

Преди няколко седмици на разпит се яви и някогашният министър председател. Борисов бе разпитван за фотосите на кюлчета злато и пари в чекмеджето на нощното му шкафче, а Арнаудова – за покупката на къщата ѝ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР