Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски и избягалият в Дубай

...
Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски и избягалият в Дубай
Коментари Харесай

САЩ обявиха санкции срещу Делян Пеевски и Васил Божков

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и избягалият в Дубай Васил Божков влизат в санкционния лист на Съединени американски щати. Това излиза наяве от на американското министерство на финансите. Информацията беше
Санкциите против двамата са по закона " Магнитски ".
Въпросният американски закон, именуван " световен акт Магнитски ", дава право на американското държавно управление да пази хора по целия свят, станали жертва на репресии и нарушавания на правата им поради това, че са разкрили случаи на корупция по върховете. Правителството на Съединени американски щати може да наложи наказания в отбрана на всеки, който подаде сигнал и разкрие случаи на държавна корупция. Санкциите може да са целеви - против съответни лица, като включват възбрана за влизане на американска територия и, както и ограничение до каквито и да е финансови интервенции, в които са намесени американски банки.
Законът е кръстен на умрелия в съветски арест юрист Сергей Магнитски, който си отиде от този свят напълно малко преди да изтекат всевъзможни законови периоди по съветското законодателство да бъде държан в ареста без присъда. Повече за случая " Магнитски " научете!
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР