Бившият депутат от ДБ и издател Манол Пейков, син на

...
Бившият депутат от ДБ и издател Манол Пейков, син на
Коментари Харесай

Манол Пейков: Блокираме „Санкт Петербург“

Бившият народен представител от Демократична България и издател Манол Пейков, наследник на Божана Апостолова, прикани за обсада на хотел Санкт Петербург, благосъстоятелност на съветския консул в Пловдив Георги Гергов, откакто и днешната вотар подред изключителна сесия за бъдещето на панаира се провали поради липса на кворум.

Призивът му е жителите на Пловдив да блокират хотела в 13 часа през днешния ден, с цел да стачкуват против решението от 19 декември на Общинский съвет за нарастване на капитала в „ Пълдин Туринвест “ с така наречен варненски акции, посредством които съветският жител Гергов ще придобие цялостен надзор от 79% върху панаира и прилежащите 350 дка земи.

Точно за 13 часа е насрощено Общото заседание на акционерите в „ Пълдин Туринвест “, което ще вдигне капитала на сдружението. То се организира в хотела, благосъстоятелност на Гергов.

Пейков прикани протестиращите да потърсят сметка от представителя на община Пловдив в Общото заседание на акционерите за какво не участва на изключителната сесия.

В 12 часа пък изключителна конференция ще дадат кметът на Пловдив Здравко Димитров и ръководителят на Общински съвет Александър Държиков – и двамата от ГЕРБ.

Очаквайте – поврат за панаира, както първи заяви още през вчерашния ден Plovdiv-online!

Всичко по тематиката – ТУК
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР