Бившият депутат от БСП Атанас Мерджанов разкритикува столетницата в ефира

...
Бившият депутат от БСП Атанас Мерджанов разкритикува столетницата в ефира
Коментари Харесай

Бивш червен депутат със залп срещу Нинова

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Атанас Мерджанов разкритикува столетницата в ефира на bTV. Той атакува персонално Корнелия Нинова и установи, че след президентските избори водачът на социалистите е спряла да прави политика и да отстоява позициите ѝ пред ГЕРБ и Бойко Борисов.
Мерджанов на няколко пъти загатна, че Корнелия Нинова няма място на председателския пост. Той означи, че в партията решенията се взимат от време на време единствено от няколко души зад тила на останалите.
По думите му " старите " в партията не са изтикани в ъгъла и това нямало по какъв начин да стане, макар че не са в Народното събрание и гласът им там не се чува. Според него Румен Овчаров освен че не желае Корнелия Нинова да подаде оставка от председателския пост, а сред двамата имало доста мощна връзка . Такава съществувала и сред Жельо Бойчев и някогашния енергиен министър.
Той разяснява и новината, че Бойчев се готви да напусне освен управлението на парламентарната група на " столетницата ", само че и политиката: " Намерението на Жельо Бойчев да напусне дейната политика е от дълго време – от 1-2 месеца. Друг е въпросът за какво тогава трябваше да оглави комисията за ЧЕЗ ".
" Нинова се изяви като представител на Бойчев, което е извънредно. Оттеглянето му е загуба за Българска социалистическа партия. Това не ни приближава до мечтаната политическа форма, която да смъкна държавното управление. Това, че има спорове на " Позитано ", не е проблем, тъй като водят до развиване, проблем ще бъде в случай че имат отрицателни последици ", добави той.
Относно вота на съмнение, някогашният народен представител съобщи: " По-важно е, че след вота на съмнение никой не смяташе, че той е сполучлив. Този избор ни отдалечи от парламентарния ни жанр през годините ", безапелационен бе Мерджанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР