Бившият депутат и лидер на партия Ред, законност и справедливост

...
Бившият депутат и лидер на партия Ред, законност и справедливост
Коментари Харесай

Пълна промяна: Яне Янев отглежда елитни говеда

Бившият народен представител и водач на партия " Ред, правда и правдивост " тотално е сменил амплоато си - от политик и народен представител, Яне Янев през днешния ден се е посветил на отглеждането на животни и отглежда говеда. Ексцентричният партиец е животновъд в родния си Сандански иотглежда във фермата си няколкостотин елитни животни. Това заяви уеб сайтът Agro.bg, пред който той разказва проблемите на сектора у нас.

" Животновъдството у нас е евентуално застрашено. Секторът е редуциран до цялостен колапс. Никога не е било по този начин мъчно от 1990 година насам ", разяснява пред профилираната онлайн медия някогашният депутат.

Яне Янев беше народен представител в 40-ото и 41-ото Народно заседание. Първо бе зам.-председател на парламентарната група на " Обединени демократични сили " (ОДС), след това си направи своя партия - " Ред, правда и правдивост " (РЗС). В интервала 2015 – 2017 година Янев бе назначен за консултант в политическия кабинет на Бойко Борисов по проблемите на предварителната защита и противодействието на корупцията и спора на ползи във властта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР