Бившият депутат Георги Кадиев е готов да стане водещ на

...
Бившият депутат Георги Кадиев е готов да стане водещ на
Коментари Харесай

УНИКУМ: Георги Кадиев води нов сезон на Хванати в изневяра

Бившият народен представител Георги Кадиев е подготвен да стане водещ на позабравеното риалити шоу " Хванати невярност ", в нов сезон, въпреки и виртуален. Социалистът, някогашен член на Българска социалистическа партия, описа потресаваща история във фейсбука си за манталитета на българския мъж през погледа на цветарки, станали пишман от осъществяването на анонимни поръчки.

Оказва се, че аранжиращите рози и хризантеми в чудни букети са редовно подлагани на тормоз от страна на ревностни съпрузи и любовници. Чиито схеми за откриване на изневерите на благоверните им минавали таман през цветарските магазини.



Ето и самата история, разказана от Кадиев:

" Вчера отивам да купя цветя в Студентски град, щерка ни има имен ден. В цветарския магазин огромен надпис " Анонимно не! "

Питам какво значи.

- Значи, че не изпълняваме анонимни поръчки за доставка на цветя.

-Защо?

- Много кавги.

-?

- Ами има мъже, които пращат анонимно цветя на дамите си в работата и след това гледат жена им ще им каже ли, ще се прибере ли с тях... Има други, които преднамерено пращат цветя на някоя жена, до момента в който тя е на работа, а мъжът й си е у дома. Идвали са тука да ни разпитват кой ги прати, за какво ги прати, и фоторобот желаят. Аман от фамилни драми и ние посредата.

Взех цветята и си потеглих. Европейски Съюз ли? Ориент ", установи някогашният народен представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР