Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън предприе оскърбителна атака

...
Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън предприе оскърбителна атака
Коментари Харесай

Хилъри Клинтън: Никой не харесва Бърни Сандърс

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Хилъри Клинтън предприе оскърбителна офанзива против претендентът за президент и неин либерален противник от изборите през 2016 година Бърни Сандърс, като съобщи в документален филм, че „ никой не го харесва “.
" Той беше в Конгреса години наред. Той имаше сенатор, който го поддържа ", споделя 72-годишната Клинтън в сериал от четири елементи в стрийм уеб страницата Hulu.
„ Никой не го харесва, никой не желае да работи с него, той не е направил нищо. Той е политик, гонещ кариера “.
" Всичко е просто балон и се усещам толкоз зле, че всмуква хората в него ", прибавя тя.
Сандърс, ляв сенатор от Върмонт, е измежду водачите в конкуренцията за либерален претендент на изборите през ноември. Той заема второ място в националните изследвания след центриста Джо Байдън и пред сенатора от Масачузетс Елизабет Уорън, две седмици преди първия избор за номинации в Айова.
78-годишният Сандърс се изправи против Клинтън преди четири години в остра, месечна борба за номинация на партията. Клинтън завоюва тази конкуренция, само че загуби от Тръмп през ноември.
На въпрос дали ще поддържа Сандърс, в случай че този път той завоюва номинацията, Клинтън отговори: " Все още не. Все още сме в доста деятелен примитивен сезон. "
Уорън упрекна Сандърс, че й е споделил уединено през декември 2018 година, че той не има вяра, че жена може да завоюва президентски избори.
Сандърс отхвърля изказванието, само че Клинтън сподели, че коментарът е " част от негов модел ".
„ Ако беше еднократно, можете да кажете:„ Добре, добре “. Но той сподели и за мен, че съм неквалифицирана “, напомня тя.
" Това е културата на мислене към него. Това е неговият лидерски екип. Това са неговите изявени последователи. Това са безмилостните офанзиви против доста негови съперници, изключително дамите ", прибавя тя. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР