Бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт, която е на 84 г.,

...
Бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт, която е на 84 г.,
Коментари Харесай

Байдън върна в политиката Мадлин Олбрайт

Бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт, която е на 84 година, постави клетва като нов ръководител на Съвета по отбранителна политика (СОП), заяви Пентагонът, съвсем една година откакто администрацията на Тръмп ненадейно в профил нея и други специалисти по национална сигурност от консултативния комитет.

Олбрайт е първият ръководител на съвета, откогато министърът на защитата Лойд Остин стартира обзор на консултативните комитети на Пентагона по-рано тази година, установи Си Ен Ен.
Мадлин Олбрайт подготвена да одобри исляма в символ на митинг против Тръмп
Бившият държавен секретар на Съединени американски щати от Демократическата партия Мадлин Олбрайт изрази подготвеност да одобри исляма в символ на митинг против &b...

В началото на февруари Остин на 42-те съвета и комитети на министерството, в това число спорни членове, назначени в последните дни на ръководството на Тръмп.

След като загуби изборите през 2020 година, Тръмп прочисти някои дългогодишни специалисти по външна политика и национална сигурност от препоръките, в това число Олбрайт, някогашния държавен секретар Хенри Кисинджър и други.

Сега, една година откакто беше отстранена от Съвета по отбранителна политика, Олбрайт ще се завърне като негов ръководител. Тя беше първата жена държавен секретар в интервала 1997-2001 година

" Под управлението на министър Остин Министерството се приспособява към и работи, с цел да изпревари всички евентуални съперници ", сподели Олбрайт в изказване. " Очаквам с неспокойствие да си партнирам с моите сътрудници от СОП, с цел да предлагаме нашите самостоятелни препоръки по целия набор от политически въпроси “, пред които е изправен Пентагонът.
Псаки: Путин и Байдън могат да договарят скоро
Днес прессекретарят на Белия дом Джен Псаки не изключи опцията за диалози сред Владимир Путин и Джо Байдън " в някакъв непосредствен мо...

Към сегашния миг Олбрайт е единственият член на Съвета по отбранителна политика, излиза наяве от уеб страницата на министерството на защитата.

Съветът по отбранителна политика е външна консултативна група от някогашни високопоставени чиновници в региона на националната сигурност, които " дават на министъра на защитата и на заместник-министъра на защитата самостоятелни, осведомени препоръки и отзиви по въпроси на отбранителната политика в отговор на съответни задания от министъра на защитата, заместник-министъра на защитата ", сочи уебсайтът на съвета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР