Бившият държавен глава на САЩ и настоящ кандидат-президент от Републиканската

...
Бившият държавен глава на САЩ и настоящ кандидат-президент от Републиканската
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обвини Байдън в слабост, довела до иранските удари по Израел

Бившият държавен глава на Съединени американски щати и сегашен кандидат-президент от Републиканската партия Доналд Тръмп за малко загатна по време на протест в Пенсилвания снощните ирански въздушни удари по Израел и разкритикува съперника си на вота през ноември и сегашен американски президент Джо Байдън, заяви Ройтерс.

„ Те (Израел – бел. ред.) са атакувани сега. Това е тъй като демонстрираме огромна уязвимост. Това нямаше да се случи, нямаше да се случи и тази невероятна уязвимост, която демонстрирахме, в случай че аз бях на власт “, съобщи Тръмп, представен от Българска телеграфна агенция.

Израел се приготвяше за ирански отговор на удара против консулството в Дамаск от предходната седмица, след който висшият водач на Иран аятолах Али Хаменей сподели, че Израел " би трябвало да бъде осъден и ще бъде " за интервенция, която той назова еквивалентна на такава на иранска земя.

Основният съдружник на Иран в района, ливанската шиитска формация „ Хизбула “, чиито въоръжени сили разменят удари с Израел от началото на войната в Газа, съобщи рано тази заран, че е изстреляла ракети по израелска база.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР