Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп определи настоящата администрация

...
Бившият държавен глава на САЩ Доналд Тръмп определи настоящата администрация
Коментари Харесай

Тръмп: Всичко, което мога да ви кажа сега, е да се молите

Бившият държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира актуалната администрация във Вашингтон като " некомпетентна “ и прикани американците към " молебствия “, откакто Москва разгласи разполагането на тактически нуклеарни оръжия на територията на Беларус, предава " Фокус “.

" Както предвидих, в този момент си играем с " рискови неща “. Думата " аз “ излезе на напред във времето. Тази обстановка е породена от самите нас - по този начин се получава, когато държавното управление се ръководи от некомпетентни хора. Всичко, което мога да ви кажа в този момент, е да се молите “, написа той в своята обществена мрежа.

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин разгласи проектите за разполагане на нуклеарно оръжие в Беларус на 25 март.

Според Вашингтон обаче Москва не се готви да употребява нуклеарно оръжие. Върховният представител на Европейския съюз по външните работи и политиката за сигурност Жозеп Борел съобщи, че страните от Общността са подготвени да отговорят на решението на Руската федерация с нови наказания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР