Бившият дългогодишен треньор на Рафаел Надал и негов чичо -

...
Бившият дългогодишен треньор на Рафаел Надал и негов чичо -
Коментари Харесай

Тони Надал: Рафа ще вдигне 11-ата в Ролан Гарос

Бившият дълготраен треньор на Рафаел Надал и негов чичо - Тони Надал - предвижда нов успех за племенника си на тазгодишния " Ролан Гарос ".

" Когато завоюва първата си купа от Големия шлем, първия си " Ролан Гарос ", помислих за Бьорн Борг, който съгласно мен беше най-хубавият състезател на всички времена. Това беше преди Рафаел, в този момент не знам (смее се).

Toni #Nadal " at his office " we miss you next the courts Tio Toni pic.twitter.com/g5Rf1Vz9GI
— RafasPuepppy (@puepppy) April 12, 2018 " Борг беше спечелил шест пъти шампионата. Когато завоюва веднъж, не си мислех че може да го стори 10 пъти, само че до момента в който го завоюва два пъти знаех, че може да го направи и три пъти. През 2017-та година, когато си потеглих, споделих на фамилията: той ще завоюва тази купа тази година.

Когато той го направи, незабавно се обадих на сина си и му споделих: помниш ли какво ти споделих? Винаги съм вярвал, че може да завоюва, тъкмо както имам вяра, че може да завоюва и за 11-ти път ", изясни Тони Надал и добави, че това въпреки всичко може и да не се случи, само че няма по какъв начин да работиш въобще, в случай че не вярваш, че ще успееш.
Чичо Тони сподели още, че въпреки да е спечелил 10 трофеи, стартира от начало в преследването на №11. " Когато е спечелил и държи трофея в ръцете си, му споделям: ОК, в този момент имаш трофея. Но идната година, когато се върнеш, този трофей няма да значи нищо. Всяка година е обособена ".

Tennis24.bg Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР