Бившият дългогодишен футболист на ЦСКА и националния отбор Велизар Димитров

...
Бившият дългогодишен футболист на ЦСКА и националния отбор Велизар Димитров
Коментари Харесай

Велизар Димитров: Трябва да се коли и беси на момента! Срам, позор и безхаберие

Бившият дълготраен футболист на ЦСКА и националния тим Велизар Димитров разяснява най-актуалната тематика в последните дни – загубата от Англия с 0:6, свадите с расизма и поисканата оставка на Борислав Михайлов.

" Спомням си един домашен с Люксембург – едвам се измъкнахме, като победихме с 4:3. Тогава си мислех, че е било плод на случайност, само че очевидно не е било по този начин. Това, което се слува, е меко казано подигравка, реплика на футбол, на предпочитание. Всички тези хора на терена съумяха да излъжат за следващ път българския народ, тъй като преди този момент ни обясняваха по какъв начин ние сме 11 и те са 11 и имаме шансове. Естествено, единствено лаиците можеха да се заловен на такива обещания. Аз в съзнателния ми живот по-слаб, безпринципен и объркан народен тим не съм гледал. Даже не съм гледал тимове от ранга на Андора и Сан Марино да играят толкоз безидейно. Крайно време е да си понесат отговорността. Достатъчно време и публицисти, и почитатели ги пазехме. Имаха отличен комфорт, само че нямат право да се подиграват по подобен метод с българския народ без значение, че против нас беше един от мощните тимове, само че не някакво чудовище. Нека нашите футболисти да си създадат разбор, самооценка и самокритика и в случай че има доблестни хора и мъже, без да пита да се откажат да носят националната фланелка”, разяснява Велизар Димитров пред уеб страницата " Букмейкър Рейтинги ".

“По мое време след равенства, след сложни гостувания, даже след победи с 2:0 или с 2:1 – почитателите посочваха неодобрение и бяхме разпъвани на кръст. Но времената бяха други. Сега имат цялостната независимост да вършат, каквото си желаят и злоупотребяват с почитателите. Стадионите не инцидентно са празни. Защото, когато отидеш да гледаш и насреща виждаш един срам и безхаберие, дал си някаква сума от джоба си, с цел да ги гледаш, се чувстваш измамен. Тяхното безхаберие обгръща за жалост и почитателите и заради тази причина стадионите са все по-празни”, добави още някогашният футболист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР