Бившият член на група Оейзис Лиъм Галахър заяви, че е

...
Бившият член на група Оейзис Лиъм Галахър заяви, че е
Коментари Харесай

Лиъм Галахър иска да изпее песен в новия филм за Джеймс Бонд

Бившият член на група " Оейзис " Лиъм Галахър съобщи, че е разполагаем на продуцентите, с цел да изпее водещата ария на следващия филм за Джеймс Бонд, оповестява Контактмюзик.
47-годишният музикант щял да бъде благополучен да бъде включен в саундтрака на продукцията, в която за финален път ще забележим Даниъл Крейг в ролята на сътрудник 007.
" В новия филм за Бонд се приказва за доста гибел. Могат да ми се обадят по телефона да им изпея нещо, преди всички да измрат ", пошегува се Лиъм. Неговото парче " One of Us " звучи в телевизионния сериал на Би Би Си " Остри козирки ".
" Куентин Тарантино умерено може да включи песента ми " Gone " в някой собствен филм. Парчето е супер и в него има доста от неговия свят! "
Доста имена се спрягаха за основната ария на новия Бонд, измежду които и това на Ед Шийран. Но към този момент продуцентският екип отпред с Барбара Броколи не е направил своя финален избор, напомня уеб сайтът.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: