Бившият чешки национал Мартин Фенин е понесъл побой от страна

...
Бившият чешки национал Мартин Фенин е понесъл побой от страна
Коментари Харесай

Фенове на Барса биха бивш чешки национал пред погледа на съпругата му

Бившият чешки национал Мартин Фенин е понесъл побой от страна на почитатели на Барселона след загубата на каталунците с 2:3 от Айнтрахт (Франкфурт) в четвъртфинален реванш от Лига Европа.

34-годишният нападател на аматьорския Ржепорие е някогашен състезател на немския отбор. Той носи екипа на „ орлите “ в интервала 2008-11 година и освен е запазил отличните си връзки с хората от Франкфурт, само че даже се е трансформирал във почитател на Айнтрахт. Заради това е пътувал до Барселона.

След края на мача обаче Мартин Фенин и брачната половинка му са нападнати от почитатели на каталунците. Бившият чешки национал е съборен на земята, след което понася ритници по тялото. От фрагментите излиза наяве, че преди началото на записа той също е бил нападнат, защото облеклата му са раздрани. Впоследствие футболистът и неговата половинка са арестувани от полицията, а на профила си в „ Инстаграм “ освен разгласява видео от понесения побой, само че и описа за ужасните си прекарвания в ареста.

„ След мача на „ Камп Ноу “ бях атакуван, а по-късно задържан и арестуван за 36 часа. Държаха ме в килия с изпражнения на пода и без никаква храна и вода. Браво, Барса! Съпругата ми понесе всичко доста тежко. Никой не се поинтересува от нас, даже не откриха човек, който да приказва британски или немски “, показа Мартин Фенин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР