Бившият британски външен министър Борис Джонсън даде заявка, че ще

...
Бившият британски външен министър Борис Джонсън даде заявка, че ще
Коментари Харесай

Борис Джонсън заяви желание да стане лидер на торите

Бившият английски външен министър Борис Джонсън даде поръчка, че ще се бори за мястото на Тереза Мей отпред на Консервативната партия, заяви Би Би Си, представена от организация " Ройтерс ".

Мей сподели, че ще се отдръпна преди идната фаза на договарянията за Брекзит, само че към момента не е оповестила дата за оставката си. " Разбира се, че ще се боря за него (лидерския пост - бел. ред.) ", сподели той пред Британската асоциация на застрахователните брокери.

Джонсън се отдръпна от министерския си пост през юли в символ на митинг против метода, по който Мей управлява договарянията за излизане от Европейски Съюз.

Той е един от най-видните брекзитъри. На него е отдадена нова театрална режисура, озаглавена " Последното прелъщение на Борис Джонсън ", добавя " Асошиейтед прес ".

Той е " индивидът, направил разликата сред 48 и 52 " - процентите за оставане и овакантяване от референдума от 2016 година за Брекзит, сподели драматургът Джонатан Мейтланд.

По думите на Мейтланд постановката, която ще се играе в лондонският спектакъл " Парк " до 8 юни, демонстрира по какъв начин един човек може да промени ориста на една страна./ БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР