Бившият британски премиер Дейвид Камерън може да се върне на

...
Бившият британски премиер Дейвид Камерън може да се върне на
Коментари Харесай

Дейвид Камерън се връща на Даунинг стрийт 10?

Бившият английски министър председател Дейвид Камерън може да се върне на поста си, написа лондонският в. Дейли мейл.

Изданието твърди, че депутатите от управлаващата Консервативна партия, които желаеха избор на съмнение на министър-председателя на Обединеното кралство, може при възможна оставка на Тереза Мей да върнат Камерън в постройката на "Даунинг стрийт " 10. Той напусна резиденцията на английските министър председатели през лятото на 2016 година Тогава над 50% от поданиците на Короната се оповестиха за английското излизане от Европейския съюз (Брекзит).

Мей в края на предходната седмица показа план за Брекзит, който провокира оставки в нейното държавно управление, а 48 депутати-консерватори желаеха избор на съмнение. Премиерът се отбрани като съобщи, че нейното предложение брани националните ползи на страната.

Премиерът през днешния ден да приказва на Годишната конференция на главната английска организация на работодателите. Дейли мейл разгласява част от нейната тирада. "Ние ще наемаме софтуерни инженери от Индия и специалисти от Канада. Няма да позволим европейците да се пререждат на опашката за работни места у нас. Ние ще приключим Брекзит преди май 2022 година (когато се чакат постоянните парламентарни избори) ", сподели още тя.

Междувременно основният договарям за Брекзит на Европейски Съюз Мишел Барние съобщи, че в Брюксел са одобрили проект за излизането на Кралството.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР