Бившият британски държавен министър за университетите и науката Сам Джийма

...
Бившият британски държавен министър за университетите и науката Сам Джийма
Коментари Харесай

Още един виден консерватор се прицели в стола на Мей

Бившият английски държавен министър за университетите и науката Сам Джийма разгласи през днешния ден, че се включва в конкуренцията за лидерския пост в Консервативната партия, като сподели, че е единственият претендент всред 13-те, оповестени до момента, който поддържа референдум за съглашение за Брексит, съобщи Ройтерс.

Парламентът е в невъзможност, всички го знаем, желаеме да продължим напред и желаеме да можем да обединим страната, по тази причина си мисля, че една последна дума по съглашението за Брексит е методът това да се реализира, сподели той пред "Скай нюз ".

Аз ще бъда единственият претендент в конкуренцията, който предлага тази алтернатива, подкрепяна от огромно болшинство хора, добави Сам Джийма.

Тъй като не съумя да реализира Брексит, английският министър председател и водач на Консервативната партия Тереза Мей разгласи предишния месец, че подава оставка на 7 юни. Тя ще остане началник на държавното управление, до момента в който консерваторите не си изберат нов водач. Този развой би трябвало да стартира на 10 юни и да завърши през втората половина на юли.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР