Бившият бранител на Рио Фърдинанд смята, че в момента в

...
Бившият бранител на Рио Фърдинанд смята, че в момента в
Коментари Харесай

Фърдинанд: В Ман Юнайтед няма лидери, Магуайър и Фернандеш не са такива

Бившият защитник на Рио Фърдинанд счита, че сега в тима на няма водачи на терена и " алените дяволи " страдат поради този факт. Капитанът и най-често са посочени за такива в тази селекция, само че съгласно Рио двамата не имат сходни качества.

" Гледах оня ден мача с. Тук не става дума единствено за Оле, Майк Фелън или Майкъл Карик и какво те споделят в профил. Понякога просто имаш потребност от подобен състезател. Може да нямаш нищо срещу Бруно да изгуби топката, тъй като той е изобретателно надъхан, само че той я изгуби извънредно леко евентуално четири пъти преди почивката. Седях, оглеждах тима и се чудех кой ще отиде при него и ще му каже? Аз щях да викам ", показа Рио в студиото на BT Sport.

Когато Гари Линекер уточни Магуайър и Фернандеш точно като хората, които по принцип могат да създадат това, Фърдинанд отговори: " Честно казано, не мисля, че могат. Ако би трябвало да бъда по-брутален, не мисля, че въобще някой от тях е посочил сходни признаци. Може би Бруно, който е нов състезател, поема отговорност в интервютата, както и на терена, когато желае топката, само че не виждам никой, който може да дръпне някого настрани и да му каже: " Слушай, към този момент три пъти губиш топката с лекост, стегни се! ".

Да няма почитатели на стадиона е непоносимо, само че това това ми отвори очите и ми даде опция да видя, че сега в тима няма водачи и Ман Юнайтед страда от това ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР