Бившият боксов световен шампион в тежка категория Виталий Кличко обяви,

...
Бившият боксов световен шампион в тежка категория Виталий Кличко обяви,
Коментари Харесай

Кличко влиза в армията - ще воюва с Путин и Русия

Бившият боксов международен първенец в тежка категория Виталий Кличко разгласи, че влиза в армията. Кличко, който е кмет на Киев, твърди, че Украйна е във война с Русия. Според разнообразни медии, някогашният боксьор е обидил Владимир Путин, наричайки го " гангрена ".
Виталий Кличко, който има 45 победи и единствено 2 загуби в знаковата си боксова кариера, минава военно образование. " Много от нас служиха в армията и тези умения трябваше да бъдат възобновени. Мисля, че такова образование е от значително значение за висшите и междинните чиновници на страна, която е във война от съвсем осем години ", сподели Кличко пред The Telegraph.
Москва е упреквана, че събира войски и запаси за евентуално желание да нахлуе в Украйна - нещо, което от Кремъл изрично отхвърлят. Кличко счита, че всеки украинец би трябвало да си възвърне уменията да служи на армията.
" Връзките ми са доста потребни и ми дават огромно преимущество, тъй като Украйна не може да преодолее тежките провокации, пред които е изправена без другари и надеждни сътрудници. Украйна избра европейския път и желае да се утвърди като легален член на европейското семейство – исторически, географски и душевен ", разяснява Кличко.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР